Kako smo napravili školsku web stranicu?

IDEJA

Kao učenici ove škole, osjećali smo potrebu da na neki način doprinesemo njenom razvoju. Ideju smo dobili nakon što smo pogledali našu web-stranicu. Pogledavši stranice drugih škola, odlučili smo modernizovati našu. U tome nam je od velike pomoći bila Academy387. Oni su nam izašli u susret i ponudili nam kurseve WordPressa u kojem bi nas naučili i osposobili da napravimo web-stranicu. Zavoljeli smo rad sa našim predavačem i stekli dobar odnos sa njim.

PROCES

Nakon završenog kursa odlučili smo napraviti i drugi korak. Okrenuli smo novi list i počeli sa radom. Proces izrade nove web-stranice je bio veoma dug, pun uspona i padova. Ipak, nismo posustajali, vrijedno smo radili i rezultati našeg rada su vidljivi. Danas, kada pogledamo iza sebe, vidimo značajan napredak i možemo biti ponosni.

KRAJ

Nakon perioda od 6 mjeseci u kojem smo osjetili kako je raditi na jednom ovakvom projektu zajedno sa prijateljima u timu i gdje smo ponijeli sa sobom mnoga iskustva i uspomene, naša stranica je završena. Naš cilj je da znanje prenesemo na mlađe generacije koje će prolaziti kroz ovu školu. Oni trebaju nastaviti ono što smo započeli i održavati web-stranicu gimnazije. Oni su budućnost nadolazećih uspjeha naše škole!

Naš tim

null

Benjamin Šišić

Front-end
null

Emina Zolota

Back-end
null

Elida Arnaut

Content
null

Nadir Karaman

Front-end

SPECIAL THANKS

null

Amar Sijerčić

Mentor